top of page
Search
  • Writer's picturejuf

Thema 2: Jules op de fiets / Jules in het verkeer

Deze week kregen we speciaal bezoek op school. Een echte politieagent kwam met een echte politieauto tot op onze speelplaats. Wat waren de kleuters onder de indruk! Hij liet ons de sirene horen en het zwaailicht zien. Hij deed een oproep via zijn walkie talkie en toonde zijn handboeien. Wat spannend allemaal zeg! Ook onze woordenschat van de afgelopen twee weken kwam aan bod en wat was agent Evert onder de indruk van wat onze kleuters allemaal al weten.

In de klas hebben we de afgelopen tijd veel papier gescheurd. Deze week scheurden we fel gekleurd geel en oranje papier en kleefden deze stukjes op Jules zijn fluohesje. In de poppenhoek kwam het thema ook echt tot leven. Er werden auto's gebouwd met stoelen en een stuur maar opgelet, want de agenten in de poppenhoek zijn streng. :-)

Op woensdag was het geen turnen maar zijn we samen met de juffen naar de turnzaal getrokken. Als er muziek klonk (groen licht) mochten we stappen, lopen of springen. Als de muziek stopte (rood licht) , moesten we stil staan. Wat vonden we dit leuk!

Juf Muna die wou deze week graag gaan fietsen, maar... is ze wel klaar om te gaan fietsen en is haar fiets wel in orde? De kleuters hielpen haar goed en zo kon ze toch gaan fietsen.

Ons thema 'de fiets' en 'verkeer' zit er op. Op naar een nieuw avontuur in de konijnenklas...








































523 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page