top of page
Search
  • Writer's picturejuf

Thema 7: Dag Sint en Piet! (voorleesweek)

We brachten Sinterklaas tijdens het thema 'Hoeden' al voorzichtig de klas binnen en nu is het thema helemaal losgebarsten.

Maandagochtend zat Jules verkleed als Piet in de kring! Die gekke Jules toch!

Omdat het door Corona onverantwoord is om de Sint op bezoek te laten komen bij ons op school, sprak de Sint ons toe via een filmpje dat we bekeken op het grote scherm. De kleuters waren hier van onder de indruk en luisterden aandachtig. De Sint gaf ons enkele opdrachten waaronder het maken van tekeningen. Deze legden we vrijdag op het einde van de dag, klaar op een grote tafel in de klas. De Sint ging ervoor zorgen dat er op elke school 1 Piet de tekeningen zou komen ophalen. Wij zijn alvast benieuwd naar maandag...


Naast dat we al heel wat gespeeld en geleerd hebben rond dit thema, stond deze week het voorlezen centraal. Ook al vinden we het allen heel jammer dat jullie niet gezellig zijn kunnen komen voorlezen in onze klas, toch hebben wij ontzettend genoten van jullie voorleesverhalen op het grote scherm.

Wij willen jullie dan ook ontzettend hard bedanken voor jullie massale reactie! Jullie hebben zoveel filmpjes doorgestuurd dat wij komende week nog verder zullen genieten van jullie voorleesfilmpjes.

Een dikke DANKUWEL!






























135 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page